Pěkný víkend:)
Je tu sobota s ním fotospeciál. Fotek je tentokrát dost málo, protože jsem půl týdne strávila v Praze a snídaně byly rychlé ve stylu instantních kašiček doma nachystaných, obědy venku a večeře formou obložených talířů (jeden tam je, se šmakounem)
Když už jsem do Prahy jela, chtěla jsem se trochu zásobit nějakými bezlepkovými potravinami, co u nás neseženu a můžu s klidem říct, že teď pár měsíců nebudu potřebovat nějak extra tyto věci shánět, protože jsem velmi dobře zásobená, ale o tom až v zítřejším článku, kde Vám všechno ukážu. Teď už jen fotospeciál:)
Užívejte sobotu:)
Terča
|
Sojové karbanátky se zelným salátem a ještě tvarohový pažitkový dip |
|
Druhý pokus o bezlepkový chleba - a povedl se! Recept je z kuchařky Apetit Slané pečení, akorát jsem použila pohankovou mouku místo špaldové. |
|
Variace na večeři, nějaká zelenina, dýňová semínka, tvarůžek a špenátové placičky (těsto jako na špenátovou roládu, ale s bezlepkovou moukou) a nahoře cottage a mungo klíčky (ano, velice podzimní jídlo:D) |
|
Před časem jsem toto jedla pořád a nedávno jsem si na to zase vzpomněla, moje oblíbená kombinace - rýžový chlebíček, tvaroh, banán a skořice |
|
Už pomalu přidávám konopné semínko do jídel (chuťově je mi dost sympatické) - tady cuketový salát s cottage a konopným semínkem |
|
Jáhlová kaše se skořicí, ozdobená karobovým sirupem v mém oblíbeném plecháčku |
|
Šmakoun Mexico (máte rádi šmakouna? A kdo už měl toho nového uzeného?) a zelenina a plus ještě moje noha v růžové ponožce :D |
|
Jeden oběd v Country Life - Sojové maso na kari a pohanka a vedle miska půl napůl červené zelí a okurky s koprem - všechno výborné. Chodíte do Country Life? |
|
Oběd do 15ti minut - špenát s česnekem, tuňákem, kapary a vajíčkem (plus ještě bezlepkový chleba) - Dobrota, ráda vařím takhle rychle:) |
Taky vařím v plecháčku !!!!! :)
OdpovědětVymazatJa teda v nem nevarim, jen si do nej davam kasicku, hrozne se mi to libi:-D
VymazatTerezko, ten plecháček se mi hrozitánsky líbí!:DD Jinak můžu se zeptat, proč si nedáváš nijak moc příloh? Skoro nikde nejsou:)) Zbytečně se tak ochuczuješ o svalíky a možnost,aby tělo (i přes noc) pěkně zregenerovalo;) Ale to neber prosím vůbec nijak zle, jen mě to zajímá, tak se takhle ptám;)) :-**
OdpovědětVymazatLucinko, vubec to neberu zle:-* Prilohy si davam, jen je nefotim, protoze se mi to jidlo lip foti bez nich:-D Ale kdyz nemam varenou prilohu tak mam nejaky ryzovy chlebicek, krehke platky nebo bezlepkovy chleba co si upecu:-)
VymazatAha,takže si je také ráda vychutnáváš zvlášť, jako já?:D Jinak mohu se ještě zeptat, kolik g si tedy tak na přílohy dáváš? Podle fotečky vapdáš strašně jako křehulka, hubeňounká:) Ale strašně sympatická;):*=)
VymazatJojo presne, nikdy to nejim dohromady, vzdycky zvlast, teda pokud uz to nemam primo smichane:-) A davam si vetsinou tak 50g:-)
OdpovědětVymazatUuu, takhle malicko? :O
OdpovědětVymazatNo, ale po obědě si skoro vždycky dávám ještě na chuť nějaký kousíček ovoce, takže mi to stačí:)
VymazatJuj, tak to já jím tak 3x tolik a dezert mám pokaždý i nějaký zákusek, buchtu, koláč, dortík... Vím, že jsem hrozně zvědavá Teri, snad nevadí, že se zeptám, ale smím vědět, kolik tedy vážíš a měříš? A takhle maličko baštíš schválně nebo si držíš nějakou dietu? (Ty jí ale určitě nepotřebuješ, spíše naopak;))):*
VymazatNenapiseme si zase na mail?:-)
VymazatKlidně Teri :) ;)
Vymazat(lucie.syslova@seznam.cz) :*