sobota 20. září 2014

Zajíci v krabici - září

Krásný sobotní večer:)

Dnes jsme měly s mamkou takový holčičí den, jsme doma celý den samy. Tak jsme si ráno zašly na kosmetiku - nabarvit obočí a já ještě na gel lak (šla jsem do tmavě modré).
No a odpoledne jsme ještě vyrazily do naší oblíbené kavárny, já si dala po dlouhé době mrkvový fresh:) Teď se už jen těším na nějaký dobrý čaj a mám v plánu rozšiřovat své znalosti v oblasti, která mě začala hodně zajímat, ale  o tom někdy jindy:)
A zítra mě čeká velký výlet do Ikea:)
Co jste dnes dělaly vy?

Abysme se dostaly k hlavnímu tématu. Když jsem poprvé četla o zajících, hned se mi ten nápad zalíbil, zdravé potraviny a jako překvapení? To určitě musím mít! Vydání ze září je mé třetí a musím říct, že teď se mi trefilo téměř úplně do chuti a i v předchozích zaječích krabicích jsem si našla potraviny, které jsem si pak sama znovu koupila ( o tom bude určitě článek).

Co jsem v krabici našla?

Kešu máslo - to jsem tak moc chtěla ochutnat, ale ne a ne si ho konečně koupit, takže se to vyřešilo samo - z tohoto másla jsem měla největší radost:)

Tahini - světlá sezamová pasta- taky jsem se ho chystala koupit hrozně dlouho, a bohužel jsem zrovna na začátku září dělala objednávku z jednoho e-shopu a tahini jsem si objednala, takže mám dvě, ale to nevadí, mám s tahini určité záměry, takže se dvě skleničky budou hodit a alespoň je mohu srovnat, když mám každé jiné.

Zeleninové chipsy - slané pochutiny moc ráda nemám, ale na druhou stranu, nikdy jsem zeleninové chipsy nejedla, takže takto mám aspoň příležitost.  Více chutnaly mamce, takže já jen ochutnala od každého druhu a přenechala jsem jí je. Není to špatné, ale nic pro mě:)


Fazole černé oko  - luštěniny miluju, mám je v jídelníčku velice často a tak jsem byla ráda, že jsem konečně zkusila černé oko. A navíc jsem s nimi hned zkusila recept, které do krabice přikládají a  to quinou s fazolemi černé oko a kešu omáčkou - moc dobré:)

Sušené banány - banány si suším doma, ale tyto koupené vcelku jsem nikdy neměla - banány můžu jak čerstvé, tak tyto sušené, takže trefa přímo do mé chuti:)

Uzená paprika - pořád jsem si říkala, že tam ještě něco bylo a já to nevyfotila, tak to byla uzená paprika. :D Toto koření znám, už ho mám i doma, hned jsem ho využila při receptu s fazolemi černé oko, ale přiznám se - uzenou chuť nemám ráda odmalička, ale v malém množství jako je toto koření mi nevadí:)


Už jste vyzkoušely zajíce? Co vám zachutnalo?

Mějte krásný víkend

Terča

4 komentáře:

  1. Chutná ti to tahini také tak nahořkle? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky:( Má takovou zvláštní chuť, myslela jsem, že bude chutnat jinak...

      Vymazat
    2. Díky za odpověď :) já právě myslela, že mám nějaké zkažené..ale zkusila jsem do něj přidat stévii a skořici, pak chutnalo dobře ;)

      Vymazat
  2. A já z toho nikdy nic neměla, shame on me! :D Ale všechno zní docela lákavě.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za vaše komentáře:)